Minggu, 11 Januari 2015

tempat wisata indah di garut

Turistiniψ vietψ Garut žavesys slypi jos gamtos grožį, žavinga. Marantos buvo žinoma, nes ilgą laiką su populiarių ekskursijų vietas, tarp jų kalnas Papandayan, šilumos vonios Cipanas, Indonezijos iki ten. Iš Bandung miestas, gali atvykti į Marantos su rida kelionės kiek 60 mylių.

Marantos yra žinomas dėl savo tipiškų dovana parduotuvė vadinamas dodol Garut. Be maisto produktų, Marantos taip pat turi didelį vardą odos amatų pasaulyje. Nemažai aprangos gaminių iš odos, pavyzdžiui, švarką ir pirštines pripažino jo kokybė yra vienas iš geriausių Vakarų Java regiono.

Daug dalykų, kad gali būti padaryta – Garut, svyruoja nuo Lankymūsi lankytinų vietų, tyrinėti kulinarijos Marantos Maranta Arundinacea, apsipirkti už platų odos produktų kaip batai, striukė, ir tt.

Dėl savo padėties pietuose, West Java, tada Marantos taip pat yra paplūdimiai su panoraminiais vaizdais į jūrą. Viena iš didesnių yra paplūdimio Santolo, įsikūręs maždaug 3,5 valandos nuo Garut miesto centro.

Taip pat skaitykite: Šis 8 reginių Bandung garsiausių



Lankytinų vietų paieška: Garut
Toliau pateikiami lankytinų vietų – Garut labiausiai populiarus ir įdomus aplankyti. Didžioji dalis turistų lankomas vietas – Garut yra gražūs gamtos vertybės.

Mount Papandayan – Garut
Mount Papandayan – Garut
1. mount Papandayan

Mount Papandayan vulkanas apie 2.622 m virš jūros lygio pakilimu ir aktyvus krateris. Garut atrakcionai tai vienas turi savo žavesio, graži gamtos panorama, kraterių į kalną, kur kempingas yra įdomus, taip pat yra gamtos parke.

Kai kurie iš veiklos, kuri gali būti atliekama, tarp kitų, žygiai pėsčiomis, žygiai, fotografija ir miško poilsio. Tai būtų labai tinkamas tiems, kurie mėgsta gamtos ekskursijos per mišką.

Mount Papandayan įsikūręs kaimas Sirna Jaya ir šventų pachnące Village, rajono, Indonezija, Garut, tik apie 15 mylių nuo Garut miesto centro. Tokio pobūdžio motyvus, taip pat yra numatytos mokslinių tyrimų interesai floros ir faunos gamtinis rezervatas.

Taip pat skaitykite: Lembang, Bandung, Mt. Tangkuban Perahu žavesio

Cangkuang šventykla
Cangkuang šventykla
2. d. Cangkuang šventykla

Tai yra įsikūrusi Garut Hindu temple, šio šventykla yra stovėjo nuo dienų Britanija, Sundos Tadas Karalystės, t. y. pirmą kartą. Cangkuang šventykla Cangkuang, Leles, Garut rajono kaime.

Cangkuang šventykla yra kultūros paveldas, kuris liko konservuoti iki šiol. Cangkuang šventykla pavadinimas kilęs iš kaimo, kad kaimas Cangkuang pavadinimas.

Cangkuang, pati gyvenvietėje pavadinimas kilęs iš paragino Cangkuang medis (Pandanus Furcatus) kad yra labai daug aplink tarnas senelių Arif Mahometo kapas medžio pavadinimą.

Karšto vandens Cipanas Marantos
Karšto vandens Cipanas Marantos
3. užsidėję Cipanas Marantos

Hot spring turizmo srityje Cipanas Garut yra viena iš populiariausių lankytinų vietų – Garut. Šie paminklai yra visada perkrautas su lankytojais. Jūs galite rasti daug viešbučiai, užeigos, į šį namą ten. Vieta, Cipanas šį karšto pavasarį nėra toli nuo miesto centro, tik apie Marantos 6 km., jūs galite lengvai gauti yra per 15 minučių.

Karštu vandeniu esant Cipanas yra įvairių mineralų, kurie yra geros sveikatos, kūno, taip pat turi gydomųjų savybių. Karšto vandens temperatūra svyruoja nuo 37 iki 46 laipsnių Celsijaus.

Lauko pirčių, gali atjauninti kūną ir Atlaisvinkite standus raumenys, taip pat kaip ir poilsiui. Cipanas Marantos srityje taip pat galite daryti pėsčiųjų ir parasparnių sportą ne Mount perkūnas.

Ten Garut, Indonezija
Ten Garut, Indonezija
4. ten, Indonezija

Yra ežeras, Indonezija, supa ryžių laukuose ir kaimų gyventojų kalnų gamtos Panorama, taip pavergia. Lankytinų vietų paieška: Garut šį vieną, galite rasti daug užsiėmimų, pavyzdžiui, laipiojimo bambuko plaustas, vandens dviračiais, baidarėmis, žvejybos ir vandens motociklais.

Graži gamtos panorama yra pagrindinis akcentas, Indonezija, Garut patikimas turistinių vietų tampa populiarus, kaip pritraukti šeimas turistų.

Visiškai viešosios paslaugos turizmo srityje užtikrina, kad jūsų kelionė bus malonus yra ten. Nuo Marantos centro, būtų kiek 13 mylių į prie ten, Indonezija kelionės ar kelionės maždaug 30 minučių.

Balta krateris Telagabodas
Balta krateris Telagabodas
5. baltas krateris Telagabodas

Jei norite aplankyti miesto įžymybes – Garut yra pakrauta, tada gamtos grožį, balta krateris Telagabodas buvo įdomus. Telagabodas tai reiškia White Lake.

Vietose šios Marantos, Jūs jausitės taip grynu kalnų oru, žiūri į Khalifa žalių kalvų. Apskritai, jo grožis yra ne daug skiriasi su kas gali

tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun

Tidak ada komentar:

Posting Komentar