Minggu, 11 Januari 2015

nama tempat wisata garut

Farmecul de puncte turistice în Garut se află în frumuseţea sa naturală, fermecător. Arorut a fost cunoscut deoarece o lungă perioadă de timp cu o destinaţii populare tur, printre ei Mount Papandayan, termice bai Cipanas, Indonezia până acolo. La Bandung city, puteţi ajunge în arorut cu kilometraj de călătorie până la 60 de mile departare.

Arorut este renumit pentru său magazin de cadouri tipic numit mihai Garut. În plus faţă de alimente, arorut are, de asemenea, un nume mare în lumea de ambarcaţiuni de piele. Un număr de produse de imbracaminte din piele, un sacou şi mănuşi a recunoscut calitatea ca fiind unul dintre cele mai bune din regiunea West Java.

O mulţime de lucruri care se poate face în Garut, variind de la vizita o serie de atracţii, explorarea culinare arorut Maranta Arundinacea, a magazin pentru o varietate de produse din piele ca incaltaminte, jacheta, etc.

Datorită locaţiei sale în partea de Sud a Java de Vest, apoi arorut are plaje cu vedere panoramică la mare. Una dintre cele mai importante este plaja Santolo, situat aproximativ 3,5 ore de Garut oraşului.

Citiţi, de asemenea: acest 8 atracţii în Bandung cele mai faimoase



Atracţii turistice în Garut
Următoarele sunt un număr de atracţii în Garut dintre cele mai populare şi interesante pentru a vizita. Cele mai multe destinaţii turistice în Garut este un captivant atracţii naturale.

Muntele Papandayan în Garut
Muntele Papandayan în Garut
1. Muntele Papandayan

Papandayan Muntele este un vulcan cu o altitudine de 2.622 m deasupra nivelului mării şi are un crater activ. Atractii Garut aceasta are farmecul său într-o frumoasă panoramă naturale, craterul muntelui, unde camping este interesant, precum şi fiind în Parcul natural.

Unele dintre activităţile ce pot fi efectuate, printre altele, drumetii montane, drumetii, fotografie, şi pădure de recreere. Acest lucru ar fi foarte potrivit pentru cei care iubesc natura tururi prin pădure.

Muntele Papandayan este situat în satul Sirna Jaya şi sacru aromitor Village, raionul din Indonezia, Garut, doar aproximativ 15 de mile de centrul oraşului Garut. Din motive de această natură, există, de asemenea, o rezervaţie naturală alocate pentru interese de cercetare de floră şi faună.

Citiţi, de asemenea: farmecul Lembang, Bandung în Mt. Tangkuban Perahu

Cangkuang Temple
Cangkuang Temple
2. pe Cangkuang templu

Acesta este un templu hindus în Garut, acest templu a fost din zilele lui Britanie Sunda adrian Britanie, adică primul. Cangkuang Templul situat în satul Cangkuang, Leles, Garut District.

Cangkuang Temple este un patrimoniu cultural, care a rămas conservate până acum. Templul Cangkuang nume provine de la numele unui sat, acel sat pe Cangkuang.

Numele satului pe Cangkuang în sine vine de la numele unui copac numit Cangkuang copac (Pandanus Furcatus) că există multe în apropiere de mormântul lui Rob al Arif Muhammad bunic.

Apa calda Cipanas arorut
Apa calda Cipanas arorut
3. termale Cipanas arorut

Hot de primăvară zonă turistică în Cipanas Garut este una dintre atracţiile turistice populare în Garut. Aceste obiective sunt întotdeauna aglomerate cu vizitatori. Gasiti multe hoteluri, hanuri, la bungalow acolo. Poziţia Cipanas în această primăvară fierbinte nu este departe de centrul orasului, doar despre arorut 6 km. uşor puteţi ajunge acolo în 15 minute.

Apa calda la Cipanas conţine diverse minerale care sunt bune pentru starea de sănătate a organismului, precum şi având proprietăţi de vindecare. Apa fierbinte temperatura variază de la 37 de 46 grade Celsius.

În băile termale în aer liber, puteţi întineri organismul şi relaxează muşchii rigid, precum şi pentru relaxare. În zona de Cipanas arorut, puteţi alege, de asemenea, să faceţi drumeţii şi zbor cu parapanta la Muntele Thunder.

Acolo în Garut, Indonezia
Acolo în Garut, Indonezia
4. acolo, Indonezia

Există un lac, Indonezia, înconjurat de câmpuri de orez şi satele cu populaţie de munte natura panorama care captivează aşa. Atracţii turistice în Garut pe această parte, puteţi găsi multe activităţi, cum ar fi alpinism bambus pluta, ciclism de apă, canoe, pescuit şi schi jet.

O frumoasa panorama naturală este o principală atracţie acolo, Indonezia, destinaţii de surefire turistice Garut devine popular ca o destinaţie turistică atragerea de familii.

Un complet facilităţi publice în domeniul turismului se va asigura că calatoriei va fi placuta pentru a fi acolo. La centrul arorut, s-ar călători în ceea ce priveşte 13 mile pentru a putea ajunge acolo, Indonezia, sau aproximativ 30 de minute de călătorie.

Craterul alb Telagabodas
Craterul alb Telagabodas
5. alb craterul Telagabodas

Dacă doriţi să vizitaţi obiectivele turistice în Garut este încărcat, apoi frumuseţea naturală a alb craterul Telagabodas a fost una interesanta. Telagabodas sensul White Lake.

tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun

Tidak ada komentar:

Posting Komentar