Minggu, 11 Januari 2015

info tempat wisata di garut

Sjarmen av turiststeder i Garut ligger i sin naturlige skjønnhet, sjarmerende. Arrowroot har vært kjent siden lenge med en populær tur destinasjoner, blant dem Mount Papandayan, termiske bad Cipanas Indonesia til der. Fra Bandung city, kan du komme i Arrowroot med kjørelengde reise så langt som 60 miles unna.

Arrowroot er berømt for sin typiske gavebutikk kalt dodol Garut. I tillegg til mat har Arrowroot også et stort navn i verden av Lær håndverket. En rekke klær produkter fra huden, som en jakke og hansker har anerkjent kvaliteten som en av beste i regionen vest-Java.

Mange ting som kan gjøres i Garut, alt fra å besøke en rekke attraksjoner, utforske den kulinariske Arrowroot-Maranta Arundinacea, butikk for en rekke lærprodukter som sko, jakke, etc.

På grunn av beliggenheten i sør-vest-Java har Arrowroot også strender med panoramautsikt over sjøen. Et av høydepunktene er stranden Santolo, ligger ca 3,5 timer fra Garut sentrum.

Les også: Denne 8 severdigheter i Bandung mest berømte



Turistattraksjoner i Garut
Følgende er en rekke attraksjoner i Garut av de mest populære og interessante. De fleste av turistmålene i Garut er en fengslende naturattraksjoner.

Mount Papandayan i Garut
Mount Papandayan i Garut
1. mount Papandayan

Mount Papandayan er en vulkan med en høyde på 2.622 meter over havet, og har en aktiv krateret. Garut attraksjoner dette har sin sjarm i vakre naturlige panorama, krateret av fjellet, der camping er interessant, så vel som i naturparken.

Noen av aktivitetene som kan utføres, blant andre, fotturer, fotturer, fotografering og skog rekreasjon. Dette vil være svært passende for de av dere som elsker natur turer gjennom skogen.

Mount Papandayan ligger i landsbyen i Sirna Jaya og hellige Fragrant Village, sub-distriktet i Indonesia, Garut, bare 15 miles fra sentrum av byen Garut. På grunnlag av denne art finnes det også et naturreservat som er øremerket forskningsinteresser av flora og fauna.

Les også: sjarmen av Lembang, Bandung i Mt. Tangkuban Perahu

På Cangkuang tempel
På Cangkuang tempel
2. på Cangkuang tempel

Dette er en Hindu tempel ligger i Garut, dette tempelet har stått siden av kongedømmet av Sunda Galuh riket, dvs først. På Cangkuang tempel ligger i landsbyen på Cangkuang, Leles, Garut District.

På Cangkuang tempel er en kulturell arv som forble bevart til nå. På Cangkuang tempel stammer navnet fra navnet på en landsby som landsbyen Cangkuang.

Navnet på landsbyen på Cangkuang selv kommer fra navnet på et tre kalt Cangkuang treet (Pandanus Furcatus) at det er mange rundt graven til tjener besteforelder Arif Muhammad.

Varmtvann Cipanas Arrowroot
Varmtvann Cipanas Arrowroot
3. termalbad Cipanas Arrowroot

Varmekjelde turistområdet i Cipanas Garut er en av de populære turistattraksjonene i Garut. Disse severdighetene er alltid overfylt med besøkende. Du kan finne mange hoteller, herberger, til bungalowen det. Plasseringen av Cipanas denne varmekjelde er ikke langt fra sentrum, bare om Arrowroot 6 km. kan du lett komme dit innen 15 minutter.

Varmt vann Cipanas inneholder ulike mineraler som er bra for helsen til kroppen, samt å ha helbredende egenskaper. Varmt vann temperatur varierer fra 37 til 46 grader Celsius.

Utendørs termalbad, du kan forynge kroppen og løsne stive muskler, så vel som for avslapning. Innen Cipanas Arrowroot, kan du også velge å gjøre fotturer og paragliding på Mount Thunder.

Der i Garut, Indonesia
Der i Garut, Indonesia
4. deretter, Indonesia

Det er en innsjø, Indonesia, omgitt av rismarker og landsbyer med befolkning på natur panoramautsikt som så trollbinder. Turistattraksjoner i Garut på dette, kan du finne mange aktiviteter, som klatring bambus flåte, vann sykling, kano, fiske og jetski.

En vakker naturlig panorama er hovedatraksjonen, Indonesia, Garut surefire turistmål blir populær som turistmål tiltrekke familier.

En komplett offentlige anlegg innen turisme sikrer at turen vil være hyggelig for å være der. Fra midten av Arrowroot, vil du reise så langt som 13 miles å komme dit, Indonesia eller reise rundt 30 minutter.

Hvit krateret Telagabodas
Hvit krateret Telagabodas
5. hvit krateret Telagabodas

Hvis du ønsker å besøke severdighetene i Garut er lastet, så den naturlige skjønnheten av hvite krateret Telagabodas var en interessant ett. Telagabodas betyr White Lake.

Steder disse Arrowroot, vil du føle så frisk fjelluft, ser de grønne åsene i Khalifa. Generelt, er dens skjønnhet ikke mye annerledes med hva kan

tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun

Tidak ada komentar:

Posting Komentar